+36 (20) 5 726 002

Pécs - Eladó Ház

Alapterület
125 m2
Irányár
42.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
301395

Ikerház a várfal fölött, szuper kilátással

Leírás

Panorámás ikerház eladó a Belváros peremén.

Az épület 3 lakószintes, földszint terasszal, emelet erkéllyel és tetőtér. Kis extra a padlástér kis ablakkal, ami gyerek játszószobának is megfelel. A lakótér így kb. 125 m2, természetesen a padlástér nélkül. A telek osztatlan közös a másik ikerházzal, így a saját telekrész 102 m2. Kert nem tartozik ehhez az ikerházhoz.

A jelenlegi kialakítás szerint a földszinten van konyha-étkező, vendég wc, garázs (ami esetleg összenyitható egy légtérbe, ha az autót inkább az utcán parkoljuk). Az emeleten és a tetőtérben 2-1 lakószoba, 1-1 fürdőszoba wc-vel, illetve a tetőtérben is van egy konyha.

Az ingatlan legnagyobb vonzereje a déli tájolású kilátás a városra, a tetőtéri nagyszobából szó szerint ablakot nyitunk a Székesegyház négy tornyára. Minden szintre igaz ez, azonban a földszinten és az emeleten a szomszéd telek fái korlátozzák a kilátást, ennek köszönhető, hogy így nyáron árnyékolnak a déli nap sugarai ellen. A tetőtérben a Mecsekoldalra is van kilátás.

Az ár irányár, minden ajánlatot szívesen fogadunk és megfontolunk. Értékegyeztetéssel kisebb belváros közeli lakás is része lehet az ajánlatnak.

Az ingatlan megbeszélés szerint rövid időn belül birtokba vehető.

Hitel ügyintézését a beadástól a kiutalásig vállaljuk, független banki közvetítőként.

Kérem, tekintse meg a tájékoztató jellegű alaprajzot!

Kérdéssel, vagy időpontegyeztetéssel kapcsolatban keressen bizalommal!

Kapcsolati adatok

Pillér Ingatlan és Hiteliroda

Pillér Ingatlan és Hiteliroda

+36-20-5 726 002

iroda@pilleringatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok