+36 (20) 5 726 002

Potony - Eladó Ház

Alapterület
90 m2
Irányár
14.700.000 Ft
Hirdetés azonosító
312615

Drávamenti kis faluban, Potonyban eladó ez a részben felújított családi ház

Leírás

Drávamenti kis faluban, Potonyban eladó ez a részben felújított családi ház.

A telek 2390 m2, a lakóház hasznos alapterülete 77 m2. A tégla építésű ház felosztása - lásd az alaprajzon(!) – két hálószoba, nappali, konyha+étkező, folyosó és fürdőszoba wc-vel. A ház mellett van egy tárolónak használt kis melléképület, a két épület között pedig fedett nyitott autóbeállót alakítottak ki.

A házba vezetékes víz és villany van bekötve, csatornázás nincs, csak szennyvíztároló, viszont van esővíz gyűjtő tároló is. Az elektromos rendszert teljes mértékben felújították, új villanyóra, biztosítéktábla, vezetékek a házban. Van 3 fázis, éjszakai áram, összesen 64 A.

Az ablakok még eredeti állapotukban vannak, dupla ablakok egyrétegű üvegezéssel, kivéve a konyhát, amelybe kétrétegű ablak került beépítésre.

A fűtést energiatakarékos infra panelekkel oldották meg. Ha télen elutazik, temperáló fűtésre is programozható, hogy ne fagyjon el a ház. A kémények továbbra is használhatóak, ha valaki inkább fatüzelésű kályhát részesítene előnyben. A melegvizet 80 literes villanybojler adja.

Miért Potony? A falu kicsi, mintegy 200-an lakják, külföldiek is szívesen költöznek ide. Barcs, Szigetvár és Sellye egyaránt 20-25 km-re van, de Harkány sincs túl messze. A Dráva mindössze 4 km. Áthalad a falun az EuroVelo nemzetközi kerékpárút-hálózat, de a Dráva mentén is bicajozhatunk, lehet lovagolni, túrázni, gombászni a közeli erdőkben.

Az ingatlan per-, és tehermentes, rövid időn belül költözhető. A bútorok nagy része a vételár részét képezi, vagy alku tárgya.

Az ingatlan vételára 37.500 EUR (14,7 M ft)

Hitel ügyintézését a beadástól a kiutalásig vállaljuk, független banki közvetítőként.

Kérdéssel, vagy időpontegyeztetéssel kapcsolatban keressen bizalommal

Kapcsolati adatok

Pillér Ingatlan és Hiteliroda

Pillér Ingatlan és Hiteliroda

+36-20-5 726 002

iroda@pilleringatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok