+36 (20) 5 726 002

Rádfalva - Eladó Ház

Alapterület
136 m2
Irányár
3.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
304293

Rádfalván, a falu központjában eladó ez a felújításra érdemes ingatlanegyüttes.

Leírás

Rádfalván, a falu központjában eladó ez a felújításra érdemes ingatlanegyüttes.

A ház népi építészeti emlék (nem műemlék, hanem helyi védett épület), amelynek előzménye már az 1800-as évek közepén megépült.

Az utcafronti épület a település központjában van, vele szemben a református templom és parókia, mellette az önkormányzat épülete, udvarán játszótérrel és sportparkkal. A környékbeli falvakra jellemzően hatalmas telek messzire hátra nyúlik, helyet kínálva kertnek, gyümölcsfáknak.

A telken jelenleg található épületek: lakóház, pajta és istálló (136 m2), a nyári konyha épülete (15 m2), disznóólak (9 m2) és az önálló pince (8,5 m2).

Remek lehetőség a városból hétvégére vagy akár állandóra kiszakadni vágyóknak. Csendes, békés falusi környezet, Harkány és Villány biciklivel is elérhető távolságra van. A Dráva és egyéb csatornák közelsége pedig a horgászoknak lehet vonzó.

A felújításra több ötletünk is van, illetve egy tervdokumentáció is az adás-vétel része, amely faanyagvédelmi, tartószerkezeti, restaurátori és műemlékvédelmi szakértők bevonásával készült el. A felújítási munkálatokban, ha igénylik, nagy örömmel veszünk részt, mint műemlék jellegű épületek felújításával foglalkozó generálkivitelező. Agyag-, és szalmaépítészet, valamint ökologikus építészeti tapasztalattal rendelkezünk.

Az ingatlan megbeszélés szerint rövid időn belül birtokba vehető.

Hitel ügyintézését a beadástól a kiutalásig vállaljuk, független banki közvetítőként.

Kérdéssel, vagy időpontegyeztetéssel kapcsolatban keressen bizalommal!

Kapcsolati adatok

Pillér Ingatlan és Hiteliroda

Pillér Ingatlan és Hiteliroda

+36-20-5 726 002

iroda@pilleringatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok