+36 (20) 5 726 002

Pécs Eladó Lakás
CSOK PLUSZ

Pécs - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Újhegy
Alapterület
96 m2
Irányár
91.200.000 Ft
Hirdetés azonosító
318276

Pécs-Újhegyen épülő társasházban lakás eladó

Leírás

Az osztatlan közös telek 609 m2, ezen épül a 3 lakásos társasház, a lakásokhoz tartozó 1-1 felszíni autóbeállóval, kerthasználattal. A telket táblás kerítésrendszer választja el a szomszédoktól, kertkapu, az autóknak pedig tolókapu készül hozzá.

Ez az 1. számú lakás, amely belső két szintes, privát bejárattal rendelkezik a lépcsőházba, ahonnét maga a lakás nyílik. A földszinten a tágas nappali és a konyha-étkező található, valamint kamra és vendég wc. Az emeleten 3 hálószoba, valamint fürdő kerül kialakításra. Nyugati tájolású nappalijából a saját használatú teraszra (külön igény szerint építve), illetve kertjébe lehet kilépni.

Az épület SIP technológiával készül, aminek az alapja a szendvicspanel, amely két OSB TOP4 táblából és egy önoltó, habosított EPS szigetelő magból áll. Kifejezetten alacsony energiaigényű és passzív házakhoz ajánlott, kiváló statikai- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező, ráadásul hőhídmentes építőpanelek ezek, amivel jelentősen csökkenthető a CO2-kibocsátás a gyártástól az építésen át egészen az újrahasznosításig. A külső hőszigeteléssel együtt 30 cm a külső falvastagság. Az épület piros Mediterrán Standard tetőcserép fedést kap.

A fűtés-hűtés Wolf hőszivattyúról működik, padlófűtés-, illetve mennyezethűtés nagyteljesítményű Uponor Komfort panelekkel. Mindegyik lakás saját napelem rendszert kap. Műanyag nyílászárókat építenek be, 3 rétegű üvegezéssel, műanyag redőnnyel és szúnyoghálóval szerelve. A bejárati ajtó 5 ponton záródó biztonsági zárral, felülvilágítóval, a belső ajtók Porta Doors gyártmányúak. A belső terek járólap és csempeburkolatokat kapnak, a szobákba laminált parketta választható. Természetesen a szerelvények, a festés és burkolás megválasztása a kivitelezővel egyeztethető.

A generál kivitelező megbízható, több évtizedes építőipari tapasztalattal rendelkező szakember, válogatott csapattal dolgozik, gondossága garancia az épület tartósságára és kiváló minőségére.

Várható átadás: 2024.

CSOK és hitel ügyintézését a beadástól a kiutalásig vállaljuk, független banki közvetítőként.

Kérem, tekintse meg a tájékoztató jellegű alaprajzot!

Kérdéssel, vagy időpontegyeztetéssel kapcsolatban keressen bizalommal!

Kapcsolati adatok

Pillér Ingatlan és Hiteliroda

Pillér Ingatlan és Hiteliroda

+36-20-5 726 002

iroda@pilleringatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás