+36 (20) 5 726 002

Pécs - Eladó Lakás

Alapterület
80 m2
Irányár
73.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
276699

Új építésű, 3 hálós, kertkapcsolatos lakások Pécs, Rigóderben

Leírás

Új építésű lakások eladók Pécsen a Rigóder városrészben:

Az épülő társasházban 2 lépcsőházban összesen 11 lakás érhető el. A földszinten 4, az első emeleten 5 lakás, a második emeleten 2 db penthouse lakás (ezek igény szerint két kisebb lakásra oszthatóak), az épület alatti mélygarázsban pedig 22 db teremgarázs hely kerül kialakításra.

A kulcsátadás várható ideje 2023 vége, 2024 eleje.

A leköthető lakások típusai:
1 háló + nappali-konyha-étkező: 46 m2 (1. szint: 1 db lakás erkéllyel)
2 háló + nappali-konyha-étkező: 67 m2 (fsz.: 2 db lakás, nagy terasz zöldterülettel, 1. szint: 2 db lakás loggiával)
3 háló + nappali-konyha-étkező: 80 m2 (fsz.: 2 db lakás, nagy terasz zöldterülettel, 1. szint: 2 db lakás loggiával)
4 háló + nappali-konyha-étkező: 112 m2 (2. szint: 2 db lakás nagy tetőterasszal: 67 m2)

A 3 hálószobás lakás 80 m2 lakótérrel rendelkezik. A 2 db földszinti lakás a délnyugati oldalon kapott helyet. Tartozik hozzájuk egy-egy délnyugati tájolású, részen fedett, 28 m2-es terasz 70 m2-es kertkapcsolattal, a nappali felől. A kert elérhető a 2 hálóból is. A konyha, étkező és a nappali egy légtérben kap helyet, a fürdő és a WC külön helyiségben.

Ez a lakás ugyanilyen méretben és elosztásban elérhető az első szinten is.

A lakások hőháztartását a házközponti levegő-víz hőszivattyús fűtőrendszer biztosítja, lakásonkénti egyedi méréssel. A lakások fűtése padlófűtési rendszerrel megoldott, a fürdőszobában plusz törölközőszárítós radiátor lesz elhelyezve. Hűtésre oldalfali fan-coil lesz elhelyezve. A külső hőszigetelés, a minőségi nyílászárók és gépészet együttesen biztosítják az elvárásoknak megfelelő energetikai besorolást. Az egész épület modern, exkluzív hatást kelt, szépen megrajzolt épület, a beruházó és a tervező keze munkáját dicséri. A lakások otthonosak, kiváló elosztásúak, többségében panorámások, terasszal vagy erkéllyel rendelkeznek. A házat körülölelő kert minden lakó komfortérzetét emeli.

Választható a falak színezése, a szerelvényezés, a hideg- és meleg burkolatok, a belső nyílászárók, egyeztethető a kivitelezővel a lakás végleges belső kialakítása. A lakások szellőzését központi szellőztető rendszer biztosítja. A kaputelefon benne van az árban, a riasztó kiépítése előkészítésre kerül. A lakáshoz igény esetén külön teremgarázs hely is vásárolható, megvásárlása nem kötelező.

A beruházó-kivitelező elismert szakmai múlttal rendelkezik, referencia munkái alaposságról és precíz igényességről tanúskodnak.

A lakás ára: 73 M ft.
A választható teremgarázs hely ára: 6 M ft.

Csok és áfa visszatérítés, valamint kedvező hitel is igénybe vehető, ezek ügyintézését a beadástól a kivitelezés befejezéséig vállaljuk.

Kérem, tekintse meg a tájékoztató jellegű alaprajzot és a látványterveket! A kivitelezői alaprajzon jobban látszik a méretezés, bútorok elhelyezhetősége, a saját alaprajzon pedig a helyiségkiosztás, illetve elforgattuk, hogy látszon a lakás tájolása.

Kérdéssel, vagy időpontegyeztetéssel kapcsolatban keressen bizalommal!

Kapcsolati adatok

Pillér Ingatlan és Hiteliroda

Pillér Ingatlan és Hiteliroda

+36-20-5 726 002

iroda@pilleringatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok